Descriere: Hotelul Bristol este situat central in principalul oras de pe insula Ischia, foarte aproape de plaja. Camerele moderne sunt echipate simplu si functional.


Localizare: Hotelul Bristol este situat in insula Ischia, in orasul cu acelasi nume. Hotelul este situat in centrul orasului Ischia Porto, pe promenada pietonala care traverseaza intreaga zona centrala a orasului, de la Via Roma, la Corso Vittoria. Plaja San Pietro se afla la 50 m distanta de hotel.


Facilitati hotel: Hotelul Bristol ofera clientilor sai urmatoarele servicii: piscina in aer liber cu apa minerala (neincalzita), piscina acoperita cu apa calda si centru wellness (contra cost), restaurant, bar si zona de relaxare cu TV. 


Dotari camere: camerele la Hotel Bristol au fost renovate in anul 2018, sunt amenajate in stil modern si sunt echipate cu baie, telefon, incalzire sau aer conditionat (in perioada 15.06 15.09), TV, seif, mini frigider.


Pagina web: https://www.casthotels.com/bristol.html  


vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion Sorrento vara 2021 Bucuresti - Napoli; Taxele de aeroport; Transport Avion Sorrento vara 2021 Napoli - Bucuresti

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Bristol, Ischia, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta