Egipt nedescoperit – Scufundări 🤿 în Hurghada

Ați auzit de scufundări și  Hurgada, dar mai aveți nevoie de puțină convingere? „Este prea scump”, „pare prea greu”; Există o mulțime de motive pentru care oamenii evită vacanțele de scufundări. Pentru unii, a sta la mal pe plajă și a privi lumea trecând este suficient pentru o vacanță; dar pentru cei serioși, să caute viața marină și să înoate printre corali, căutarea unor  destinații superbe pentru scufundări poate ocupa mult timp.

Scufundările în Hurghada s-ar putea să nu fie prima locație care apare în motoarele de căutare atunci când sunteți în căutare de vacanță, dar poate că ar trebui să fie. Acest "mic oraș de pescari", situat pe coasta Mării Roșii , devine rapid destinația finală pentru scafandri atat amatori cât și experimentați.

Nu numai că scafandrii din toate colțurile lumii ajung aici pentru viața marină și coralii frumoși, dar sunt și relicvele subacvatice neobișnuite și vizibilitatea ridicată care fac acest loc atât de deosebit.

Deci, unde să mergi în  Hurgada pentru cele mai bune scufundări?

Scufundari cu 123Travel

1. Pentru scafandri amatori:

Ceea ce este grozav la Hurghada este că se adresează tuturor diverilor indiferent de experiență. Începătorii pot face primii pași în ape puțin adânci, în timp ce scafandrii mai avansați se pot aventura în locuri de diving mai provocatoare.

Aproape de stațiuni se află Dolphin Reef – care este excelent pentru scafandrii amatorii care vor să încerce scufundările poate pentru prima dată. Aici veți putea surprinde fotografii clare ale vieții sălbatice subacvatice exotice și câteva dintre epavele scufundate în apă puțin adâncă.

Scuba Diving

2. Pentru diveri mai experimentați:

Sha'ab Abu Nuhas se află la o plimbare de 3 ore cu barca de Hurghada , dar ar trebui să figureze cu siguranță pe „lista de făcut” a oricărui diver serios 😃, iubitor de aventură. Cinci nave și-au întâlnit soarta pe recifele din această locație, rezultând porecla „ Abu Nuhas” – „reciful ghinionului”. Fiecare dintre nave are propria poveste în ceea ce privește modul în care au supraviețuit în ultimele lor ore.

Dintre cele cinci, una dintre cele mai fascinante povești este cea a Carnatic -ului de fabricație britanică , care s-a scufundat în 1869, încărcat cu vin, ghemuri de bumbac și aur. (Combinație ciudată, nu?) Operațiunea de salvare a aurului a fost condusă de căpitanul Henry Grant din ordinul Lloyd's of London, iar această expediție a fost primul caz în care scafandrii cu cască de protecție au fost trimiși pentru a salva mărfuri. Această epavă se află la aproximativ 24 de metri adâncime, iar scafandrii îndrăzneți pot înota în epavă și în jurul ei. Prezența ocazională a delfinilor prietenoși va face, sperăm, experiența mult mai placută, și, de asemenea, veți fi însoțiți și de murene gigantice și de pisici de mare cu pete albastre.

O altă navă de interes este Rosalie Moller . Construită în Glasgow în 1910, această navă a ajuns până în China și înapoi în timp ce transporta mărfuri. După 31 de ani de muncă constantă, nava a fost atacată de bombardiere germane, scufundându-se în cele din urmă lângă Hurghada în octombrie 1941. Majoritatea pasagerilor au supraviețuit, din fericire, atacului, doar doi coborând cu nava până în adâncurile oceanului.

Scuba Diving

3. Vreau să fac scufundări în Hurghada! 🤿

Există mai multe opțiuni pentru scufundări în Hurghada, inclusiv croaziere dedicate sau cazare la un hotel și scufundări cu un partener local de la un centru de 5*. Consultați opțiunile de diving disponibile în  Hurghada pe 123Travel.

Scufundari cu 123Travel

Vremea 🏖: Nu poți greși în orice perioadă a anului alegi să călătorești, deoarece vremea este blândă și sublimă în fiecare sezon.

Condițiile mării 🌊: Marea Roșie oferă ape sigure, limpezi pe tot parcursul anului, cu vizibilitate mare. Cel mai frecvent interval este de la 20 m la 30 m (60-100 ft.); cu toate acestea, depinde în mod evident de adâncimea la care decideți să vă scufundați. Unele dintre site-uri oferă vizibilitate de până la 50 de metri (150 ft.)!

Atracții mondene 😉: Noul port de agrement este o zonă mare plină de baruri, cluburi și restaurante. De la renovare, a atras o mulțime de noi turiști. În plus, Hurghada oferă multe alte activități, cum ar fi plimbări cu cămile, ciclism off-road și excursii în satele beduine.

URMĂREȘTE-NE:

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

E-mail

 

DESPRE NOI:

Avatar

 

Călătoriile sunt experiențe și trăiri care ne îmbogățesc viața și modul în care privim lumea!

 

Mai mult decat o vacanta!

Din pasiune pentru calatorii echipa 123Travel se implica in alegerea si construirea celei mai bune variante de vacanta pentru tine!

 

Din pasiune pentru oameni echipa 123Travel ofera servicii complete pentru ocazii speciale atat personale cat si corporative!

 

Din dorinta de a se extinde echipa 123Travel ofera consiliere turistica avizat, astfel ca turistii sa revina de fiecare data atunci cand doresc sa calatoareasca!

Cele mai solicitate Destinatii 

Solicita oferta