5px

Descopera Experienta de scufundari pentru copii KIDS DIVE FUN!

 

Ofera-i copilului tau o experienta de neuitat sub apa, sub supravegherea directa a unui profesionist PADI. Copiii cu varsta de cel putin 8 ani pot explora lumea subacvatica si pot experimenta primele lor respiratii sub apa la o adancime mai mica de 2 metri. Este o ocazie perfecta pentru ei sa se distreze si sa invete despre echipamentul de scufundare conceput special pentru copii.

Nu este necesara nicio experienta anterioara in scufundari, iar copiii trebuie doar sa se simta confortabil in apa, avand desigur aprobarea parintilor.

Acest curs este perfect pentru copilul tau daca doresti sa ii oferi o experienta speciala

Sa experimenteze scufundari subacvatice intr-un mediu sigur si sub supravegherea atenta a unui profesionist PADI.

Descopere echipamentele de scufundare special concepute pentru copii si sa inteleaga cum functioneaza.

Se distreze copios si sa creeze amintiri de neuitat intr-un mediu subacvatic fascinant.

Oferta speciala KIDS DIVE FUN

 Kids Dive Fun 10.2023 de la 1120 

 

 Kids Dive Fun 11.2023 de la 1100 

 

 Kids Dive Fun 03.2024 de la 1120 

Ofera copilului tau o experienta memorabila si plina de aventura. Lumea subacvatica ii asteapta sa o exploreze si sa descopere magia acestui mediu fascinant.

Pentru copii cu varsta minima de 10 ani.

PACHETUL KIDS DIVE FUN INCLUDE:

4 zile de curs intensiv de scufundari, in cadrul carora va avea parte de instruire detaliata si practica in apa. Echipamentul de scufundare necesar inclus.
Ceritificarea internationala PADI® Junior Open Water Diver care la implinerea varstei de 15 ani se transforma automat in Open Water Diver
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta