5px

O experienta memorabila pentru tine si cei dragi!

 

Daca vrei sa petreci momente de neuitat alaturi de cei dragi intr-o experienta de diving, dar nu esti inca sigur/a daca doresti sa te aventezi in adancimi, avem solutia perfecta pentru tine! Pachetul Fun & Snorkeling iti ofera oportunitatea de a te relaxa si bucura de frumusetea marii fara a fi nevoie sa te scufunzi in adancuri.

Indiferent daca alegi sa te relaxezi pe mal si sa admiri privelistile spectaculoase sau sa te alaturi celor care fac scufundari pentru a explora lumea subacvatica.

Pachetul Fun & Snorkeling este o optiune excelenta pentru tine si pentru cei dragi.

Oferta speciala FUN & SNORKELING

 Fun & Snorkeling 10.2023 de la 755 

 

 Fun & Snorkeling 11.2023 de la 730 

 

 Fun & Snorkeling 03.2024 de la 755 

Rezerva acum pachetul Fun & Snorkeling si pregateste-te sa te bucuri de o experienta de neuitat intr-un mediu natural extraordinar alaturi de cei dragi.

PACHETUL DISCOVER FUN & SNORKELING INCLUDE:

• Optional, poti alege sa participi la excursii de 2 zile pe apa alaturi de cei care fac scufundari. Vei avea ocazia sa insotesti scafandrii in aventurile lor subacvatice, fiind martor la splendoarea lumii subacvatice. Echipamentul de snorkeling iti va fi asigurat pentru a te bucura de explorarea apelor intr-un mod confortabil si sigur.
• Pe toata perioada excursiei, vei beneficia de asistenta din partea noastra, pentru a te asigura ca ai parte de o experienta placuta si relaxanta. Echipa noastra de experti va fi alaturi de tine pentru a raspunde la orice intrebari sau nelamuriri si pentru a se asigura ca te simti in siguranta.
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta