5px

PACHETUL FUN DIVE / TRY DIVE

 

Descopera Placerea Scufundarilor Fun Dive / Try Dive – Experimenteaza magia lumii subacvatice!

Doresti sa te aventurezi in lumea fascinanta a scufundarilor, dar nu esti inca pregatit sa urmezi un curs complet? Atunci acest pachet special este perfect pentru tine! 

Te invitam sa descoperi scufundarile Fun Dive / Try Dive, o modalitate usoara si distractiva de a explora lumea subacvatica.

 

Vei invata principiile de baza ale scufundarii si vei pune accentul pe practicarea tehnicilor de retinere a respiratiei in apa. Este un prim pas excelent pentru dezvoltarea unor abilitati de diving. 

Pentru a te inscrie la un curs PADI Basic FUN DIVE, varsta minima este de 10 ani. Este ideal sa stiti sa inotati si trebuie sa aveti o stare de sanatate fizica buna. Nu este nevoie de experienta anterioara in snorkeling sau diving.

Oferta speciala Fun Dive / Try Dive

 Fun Dive / Try Dive 10.2023 de la 795 

 

 Fun Dive / Try Dive 11.2023 de la 770 

 

 Fun Dive / Try Dive 03.2024 de la 795 

Fiecare scufundare va fi asistata de catre un instructor certificat local, care te va ghida si iti va asigura siguranta pe intreaga durata a experientei. Vei avea posibilitatea sa explorezi adancimi de pana la 9 metri, cu o durata de aproximativ 20 de minute sub apa.

Nu exista nimic mai captivant decat sa inveti o noua abilitate care iti deschide ochii catre o lume noua plina de aventura si descoperiri. 

In acest sens, colaboram cu PADI (Asociatia Profesionala a Instructorilor de Scufundari), cea mai recunoscuta organizatie de pregatire in domeniul scufundarilor la nivel global, cu peste 29 de milioane de certificari emise.

Asadar, pregateste-te sa iti indeplinesti visul de a explora adancurile, intr-un mod sigur si plin de distractie. Alege Fun Dive / Try Dive si intra in lumea subacvatica plina de magie si aventura!

Pentru a rezerva un loc intr-o astfel de experienta incredibila, acceseaza pachetul nostru Fun Dive / Try Dive si incepe-ti calatoria in lumea fascinanta a scufundarilor.

PACHETUL FUN DIVE / TRY DIVE INCLUDE:

2 zile de scufundari / echipament inclus / ambarcatiunea va va transporta in larg unde veti avea un total de 4 scufundari la standardele unui centru PADI 5*
Fiecare scufundare va fi asistata de catre un instructor certificat local, cu o durata de cca. 20 minute la max. 9 metri adancime.
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta