5px

PACHETUL FUN DIVE ADVANCED

 

Daca esti scafandru certificat si cauti o noua aventura, aceste pachet este pentru tine! Reimprospateaza-ti abilitatile de scufundare si exploreaza subiecte mai avansate intr-o maniera captivanta. 

Vei trece rapid prin subiecte pe care le cunosti deja, dar ai posibilitatea de a iti reaminti si consolida cunostintele existente. In acelasi timp, vei descoperi subiecte noi si interesante in ceea ce priveste diving-ul.

 

Pachetul Fun Dive Advanced este pentru tine:

Iti reimprospatezi cunostintele inainte de scufundare, asigurandu-te ca esti pregatit pentru aventura subacvatica ce te asteapta.

Te pregatesti pentru urmatorul nivel al cursurilor de scufundare, dobandind abilitatile necesare pentru a avansa in lumea diving-ului.

Oferta speciala FUN DIVE ADVANCED

 Fun Dive Advanced 10.2023 de la 830 

 

 Fun Dive Advanced 11.2023 de la 810 

 

 Fun Dive Advanced 03.2024 de la 830 

Pregateste-te sa iti imbunatatesti abilitatile de scufundare si sa explorezi noi orizonturi subacvatice. Alege pachetul Fun Dive Advanced si bucura-te de o experienta captivanta si educativa in lumea fascinanta a scufundarilor.

Pentru a rezerva un loc in acest curs atragator, accesati pachetul Fun Dive Advanced si incepeti-va calatoria spre noi aventuri subacvatice!

PACHETUL FUN DIVE ADVANCED INCLUDE:

· 2 zile de scufundari/echipament inclus/ ambarcatiunea va va transporta in larg unde veti avea un total de 4 scufundari la standardele unui centru PADI 5*
• Fiecare scufundare va fi asistata de catre un instructor certificat PADI, cu o durata de cca. 30 minute pana la 20m adancime.
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta