5px

PACHETUL DIVE PRO ADVANCED

Esti un scafandru certificat si doresti sa iti imbunatatesti abilitatile si sa explorezi noi aventuri subacvatice? Iti recomandam pachetul nostru special in care poti participa la Cursul Advance Open Water Diver PADI!

In cadrul acestui pachet captivant, vei avea oportunitatea de a exersa navigatia precisa si flotabilitatea subacvatica, punandu-ti la incercare abilitatile deja dobandite. Vei avea ocazia sa te scufunzi la adancimi de pana la 20 metri, unde vei descoperi noi peisaje subacvatice uimitoare si vietuitoare fascinante.

De asemenea, vei putea alege trei scufundari de specialitate dintr-o varietate de optiuni captivante. Poti opta pentru scufundari la adancime, unde vei explora locuri mai indepartate si mai complexe, sau poti alege sa iti dezvolti abilitatile in fotografia subacvatica digitala, capturand frumusetea lumii subacvatice prin obiectivul camerei tale.

Daca esti in cautarea de aventura si adrenalina, poti experimenta scufundari contracronometru, testandu-ti limitele si capacitatea de a te descurca in situatii cu timp limitat. Sau poti alege sa explorezi utilizarea nitroxului cu aer imbogatit, oferindu-ti mai mult timp sub apa si o recuperare mai rapida.

Pentru pasionatii de biologie marina, identificarea pestilor este o optiune excelenta, unde vei invata sa recunosti si sa cataloghezi speciile de pesti intalnite in timpul scufundarilor tale.

Oferta speciala DIVE PRO ADVANCED

 Dive Pro Advanced 10.2023 de la 1075 

 

 Dive Pro Advanced 11.2023 de la 1050 

 

 Dive Pro Advanced 03.2024 de la 1075 

Daca te atrage misterul si magia noptii subacvatice, poti experimenta scufundari de noapte, descoperind cum mediul marin se transforma odata cu lasarea intunericului.

Indiferent de optiunile alese, vei avea parte de o experienta captivanta si plina de provocari, sub indrumarea noastra atenta si a instructorilor PADI experimentati.

PACHETUL DIVE PRO ADVANCED INCLUDE:

2 zile de scufundari intensive, unde vei avea ocazia sa efectuezi un total de 5 scufundari in cadrul unui centru PADI 5*.
Echipamentul necesar pentru scufundari este inclus, pentru a te asigura ca ai tot ce iti trebuie pentru a profita la maximum de experienta.
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta