5px

Experimenteaza divingul la nivel de expert cu pachetul Dive Expert Enriched!

 

Pentru o experienta completa si captivanta de scufundari, alege pachetul nostru Dive Expert Enriched, care combina cursul Advance Open Water Diver PADI cu cel mai popular curs de specialitate, Enriched Air Nitrox PADI.

Aerul imbogatit, cunoscut si sub numele de nitrox sau EANx, este o optiune excelenta pentru scafandrii dornici sa isi extinda durata scufundarilor si sa reduca intervalele de timp petrecute la suprafata. Prin inhalarea unui amestec de aer cu continut redus de azot, vei putea beneficia de scufundari mai lungi si de mai mult timp petrecut sub apa.

In cadrul acestui curs, vei invata sa:

Faci scufundari cu nitrox in siguranta si sa gestionezi corect acest amestec special de gaze.

Utilizezi un analizor de aer cu oxigen pentru a verifica compozitia amestecului de nitrox.

Reglezi computerul de scufundare pentru a tine cont de amestecul de nitrox si pentru a te asigura ca ramai in limitele de siguranta.

Oferta speciala DIVE EXPERT ENRICHED

 Dive Expert Enriched 10.2023 de la 1050 

 

 Dive Expert Enriched  11.2023 de la 1000 

 

 Dive Expert Enriched  03.2024 de la 1050 

Pentru a putea urma acest curs, trebuie sa ai certificarea PADI Open Water Diver (sau o certificare echivalenta).

PACHETUL DIVE EXPERT ENRICHED INCLUDE:

3 zile de scufundari intensive, in care vei avea oportunitatea de a efectua un total de 7 scufundari in cadrul unui centru PADI 5*.
Echipamentul necesar pentru scufundari este inclus, pentru a te asigura ca ai tot ce iti trebuie pentru a profita la maximum de experienta.
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta