5px

Pachetul Dive Action este perfect pentru tine:

 

Daca iti doresti sa obtii cel mai popular certificat international de scufundari, atunci cursul PADI® Open Water Diver este alegerea perfecta pentru tine! Acesta reprezinta primul nivel de certificare pentru scufundari, in cadrul caruia vei fi ghidat de un instructor PADI foarte bine pregatit intr-un mediu de invatare relaxat si sigur.

La finalul cursului, vei dobandi abilitatile si cunostintele necesare pentru a te scufunda si vei deveni un adevarat ambasador al lumii subacvatice.

In cadrul cursului PADI® Open Water vei invata:

Sa devii un scafandru increzator si priceput, capabil sa se bucure de explorarea subacvatica in siguranta.
Sa te apropii de viata marina cu respect si sa descoperi frumusetea diversitatii subacvatice.
Cum sa gestionezi problemele comune care pot aparea in timpul scufundarilor, astfel incat sa te simti in siguranta si increzator in abilitatile tale
Scufundarile vor fi efectuate la, aproximativ 12 metri, cu adancimea maxima permisa de 18 metri.

Oferta speciala DIVE ACTION

 Dive Action 10.2023 de la 1175 

 

 Dive Action 11.2023 de la 1150 

 

 Dive Action 03.2024 de la 1175 

Rezerva acum pachetul Dive Action si pregateste-te sa traiesti o aventura incredibila in lumea subacvatica, obtinand cel mai popular certificat international de scufundari - PADI® Open Water Diver!

PACHETUL DIVE ACTION INCLUDE:

4 zile de curs intensiv de scufundari, in cadrul carora vei avea parte de instruire detaliata si practica in apa. Echipamentul de scufundare necesar va fi pus la dispozitie pentru tine, astfel incat sa te poti concentra pe invatare si explorare.
Obtinerea certificatului acreditat in cadrul unui centru PADI 5*. Aceasta iti va oferi recunoastere internationala si prestigiu, fiind o dovada a competentei tale in scufundari.
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta