5px

Descopera adancurile Marii Rosii prin experienta uluitoare a scufundarilor!

Bun venit in lumea fascinanta a scufundarilor!

123Travel iti ofera oportunitatea de a explora adancurile intr-un mod unic si captivant. Diving-ul este mai mult decat o simpla activitate recreativa - este o cale prin care poti descoperi un univers subacvatic plin de magie si culoare.

De ce ar trebui sa alegi scufundarile ca activitate de vacanta?

Raspunsul este simplu: pentru ca este o oportunitate extraordinara de a te conecta cu natura si de a experimenta senzatii pe care putine alte activitati le pot oferi. In timp ce plonjezi in lumea subacvatica, vei fi inconjurat de o diversitate uimitoare de vietuitoare marine, corali si peisaje subacvatice spectaculoase. Cu fiecare imersiune, veti descoperi noi comori ascunse in adancuri.

Beneficiile scufundarilor.

 

Acestea nu se limiteaza doar la experientele vizuale impresionante. Aceasta activitate iti permite sa te conectezi cu sinele interior si sa te eliberezi de stresul cotidian. Linistea si calmul subacvatic creeaza un mediu propice pentru relaxare si meditatie. La fiecare respiratie sub apa, simti cum se purifica mintea si corpul, sentimentul de libertate si implinire devenind din ce in ce mai activ.

Indiferent daca esti incepator sau un scufundator experimentat, avem pachete adaptate pentru toate nivelurile de competenta. Echipa noastra de diveri calificati te va ghida pas cu pas in aceasta aventura subacvatica, asigurandu-se ca esti in siguranta si te simti confortabil in timpul scufundarilor.

Esti pregatit/a sa iti imbogatesti viata cu aventura scufundarilor?

Alege unul dintre pachetele noastre FUN - DIVE - ACTION! si incepe explorarea adancurilor. Fie ca doresti sa descoperi recife exotice in locatii tropicale, sa explorezi epavele corabiilor de mult scufundate, sau sa admiri viata subacvatica in misterioasele pesteri, avem pachetul perfect pentru voi. Accesati fiecare pachet in parte pentru a descoperi detalii si pentru a face rezervarea.

Ai curajul sa to aventurezi in lumea subacvatica?

 

Aventura FUN - DIVE - ACTION iti va transforma vacanta intr-o experienta memorabila! Imbarca-te in aceasta calatorie cu 123Travel si vei descoperi o lume subacvatica care te va cuceri si iti va inspira spiritul de aventurier!

DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII

DETALII CERTIFICARI

Open Water Diver PADI® presupune obtinerea certificatului cu recunoastere internationala, care va ofera libertatea de a va scufunda pana la 18 metri adancime, oriunde in lume. Cursul include atat partea teroretica (manual PADI) cat si practica cu instructor calificat, echipament de scufundare si scufundari suplimentare impreuna cu ceilalti scafandri certificati.
Advanced Open Water Diver PADI® presupune obtinerea certificatului cu recunoastere internationala a scufundatorilor avansati dornici de noi aventuri. Acest certificat va permite sa efectuati scufundari de noapte, drift, epave si va consolida experienta de scufundator.
PADI® Advanced Open Water Diver & Enriched Air Nitrox presupune obtinerea certificatului cu recunoastere internationala, care va ofera libertatea de a va scufunda pana la 30 metri adancime oriunde in lume + certificatul Enriched Air Nitrox PADI. Cursul include atat partea teroretica (manual PADI) cat si practica cu instructor calificat, echipament de scufundare si scufundari suplimentare impreuna cu ceilalti scafandrii certificati.

OPTIONAL

           

La cerere se pot efectua mai multe zile de scufundari.

Va propunem si excursii itinerante:
·        Cairo cca. 55 eur/persona
·        Valea Regilor cca. 50 euro/persoana
·        Orange Bay pe mare cca. 30 eur/persoana
·        Desert Safari cca 20 eur/persoana
 
Se poate opta si pentru:
·        inot cu delfinii
·        scufundare vizita epava, scufundari cu testoase si chiar cu rechini

LOCURILE SE EPUIZEAZA RAPID.
REZERVA-TI CHIAR ACUM AVENTURA IN FASCINANTA LUME SUBACVATICA!

5px
Solicita oferta