5px

PACHETUL DISCOVER SCUBA DIVING

 

Descopera Scufundari Fascinante cu Pachetul Discover Scuba Diving

Daca te simti ca pestele in apa si visezi sa explorezi adancimi mai mari, dar nu esti inca pregatit sa urmezi un curs complet de scufundari, atunci acest pachet este special creat pentru tine! 

Pachetul nostru iti ofera oportunitatea de a completa toate cele trei parti ale cursului in timpul vacantei tale: dezvoltarea cunostintelor, practica si scufundarile in ape deschise. In acest curs, accentul se pune pe distractie si dobandirea de experienta in diving, fara a fi nevoie de vreun examen.

Pachetul Discover Scuba Diving este pentru tine:

Castigi mai multa experienta in scufundari.

Exersezi diving-ul.

Incerci diferite tipuri de scufundari

Oferta speciala DISCOVER SCUBA DIVING

 Discover Scuba Diving 10.2023 de la 815 

 

 Discover Scuba Diving 11.2023 de la 790 

 

 Discover Scuba Diving 03.2024 de la 815 

Pregateste-te sa descoperi adancurile fascinante si sa adaugi noi experiente in cadrul aventurilor tale subacvatice. Alege pachetul Discover Scuba Diving si lasa-te purtat intr-o calatorie in adancurile misterioase ale lumii subacvatice.

PACHETUL DISCOVER SCUBA DIVING INCLUDE:

2 zile de scufundari / echipament inclus / ambarcatiunea va va transporta in larg unde veti avea un total de 4 scufundari la standardele unui centru PADI 5*
Fiecare scufundare va fi asistata de catre un instructor certificat local, cu o durata de cca. 20 minute la max. 9 metri adancime.
Cazare 7 nopti cu Elite All Inclusive la Hotelul Tropitel Sahl Hasheesh 5*. Transport avion cursa charter, transfer si asistenta turistica pe destinatie.
5px
Solicita oferta