Insulele_Hurghadei

Insulele Hurghadei | Cele mai bune, mai frumoase și mai cunoscute rezervații naturale

O bijuterie pe coasta Mării Roșii a Egiptului, Hurghada este alegerea de top pentru mulți turiști care caută ape turcoaz calme și excursii aventuroase în deșert. Cu toate acestea, este adevărat: Marea Roșie este cea mai nordică mare tropicală din lume, iar Egiptul are plaje moi cu nisip fin, ape calde și corali și o viață marină bogată pentru a dovedi acest lucru. (Există un motiv pentru care este una dintre cele mai bune destinații de scufundări din lume!)

Apele Mării Roșii din jurul Hurghadei, Egipt sunt renumite pentru viața lor marină. Vizitatorii frumosului oraș de coastă fac snorkeling și se scufundă pentru a vedea minunile pe care lumea subacvatică a Mării Roșii le are de oferit. Există, de asemenea, croaziere pentru vizionarea delfinilor care vă aduc mai aproape ca niciodată de aceste creaturi minunate care efectuează acrobații acvatice uluitoare în bancuri sub ochii tăi.

Insulele Hurghadei

Distracția la mare, în Hurghada, are loc nu numai sub apă, ci și deaspra ei. Experimentează emoția zmeului și windsurfing-ului în timp ce aluneci pe apă la viteze uimitoare. Sau pur și simplu relaxează-te și navighează în diferitele tururi cu barca în timp ce te bucuri de priveliști fascinante.

Dacă te simți și mai îndrăzneț și mai curajos, activitățile de parapantă și parasailing sunt disponibile pentru cei care doresc smai multă adrenalină. Nu este nimic mai bun decât să trăiești Hurghada de sus! Așa că data viitoare când vă aflați pe Riviera Mării Roșii din Egipt (care ar trebui să fie pe lista dvs. de lucruri de făcut, apropo), urcați pe o barcă să vedeți aceste insule tropicale uimitoare și îndepărtate:

Insulele Giftun

Aceste două insule sunt Giftun El Kabeer (Marele Giftun) și Giftun el Sagheer (Micul Giftun), dar Marele Giftun este locul în care se întâmplă adevărata acțiune, deoarece găzduiește oazele de pe malul mării: Mahmya și Orange Bay. Aceste destinații de zi oferă restaurante pe malul mării, baruri și activități acvatice, precum și băi și dușuri pentru cei care au petrecut o zi lungă scufundându-se sau făcând snorkeling și doresc să se relaxeze.

Vizitatorii insulei se pot bucura de priveliștile uimitoare ale Mării Roșii, pot înota sub soarele cald, pot face snorkeling și, de asemenea, pot face scufundări. Este o destinație turistică de top datorită apropierii de 14 locuri de scufundări uimitoare. La insule se poate ajunge cu barca din Hurghada.

Scufundari cu 123Travel

Insulele Qulaan (Hamata)

Insulele Qulaan sunt un arhipelag de patru insule situate într-un golf adăpostit în Parcul Național Wadi El Gemal, în sudul Egiptului, în regiunea Hamata. Aceste insule goale și izolate sunt cunoscute pentru arbuștii lor de mangrove și a ecosistemul construit în jurul acestora. Viața marină prosperă, și în același timp este un loc grozav pentru observarea păsărilor. Poți lua o barcă de la Hamata Marina și poți petrece câteva ore la picnic, înot și snorkeling pe insule. În timpul vizitei poți găsi delfini, țestoase marine și diverse habitate biologice în jurul insulelor.

Insula Faraonului

Cunoscută și sub numele de Insula Coralului din cauza recifului adiacent, Insula Faraonului se află în Golful Aqaba și se află pe „Lista indicativă” a Siturilor Patrimoniului Mondial UNESCO. Încă din Evul Mediu, cruciații creștini au construit o cetate pe insulă pentru a proteja ruta dintre Cairo și Damasc. Mai târziu a fost preluată de Salah El Din (conducătorul dinastiei islamice Ayyubide) în 1170 și, deși cetatea a fost ocupată mai târziu, este cunoscută până în prezent ca și Castelul Salah El Deen. Astăzi, insula este o atracție populară pentru scufundări și atracție turistică pentru vizitatori.

Scufundari cu 123Travel

Insula Albă

În Hurghada, în Parcul Marin Protejat Ras Mohamed, se află o insulă cu nisip alb numită (din motive evidente) Insula Albă. Pe acest platou apele Golfului Suez se întâlnesc cu apele Golfului Aqaba în Marea Roșie și, pe măsură ce stați pe insulă, puteți vedea Africa în stânga și Asia în dreapta. Este un loc foarte frumos pentru înot, snorkeling și plajă.

Insula Tawila

Situată la 15 mile de coasta El Gouna, Insula Tawila este o insulă nelocuită, populară printre cei care doresc să-și petreacă ziua pe o plajă curată cu nisip alb. Tawila nu are facilități, așa că va trebui să vă aduceți propria mâncare, băuturi și echipament (dar asigurați-vă că lăsați plajele la fel de curate așa cum le-ați găsit!). Se poate închiria o barcă care să te ducă la Tawila și înapoi pentru o excursie de o zi din El Gouna.

Scufundari cu 123Travel

Zabargad/Insula Sf. Ioan

Zabargad este cel mai mare parc marin din sudul Mării Roșii a Egiptului și este adesea grupat cu Parcul Marin Rocky Island, care se află la doar 5 km sud-est. Golful Țestoasei din Zabargad găzduiește o abundență de pești de recif, sepie, caracatițe, pisică de mare cu pete albastre și pești crocodil, și, este de asemenea, un loc de cuibărit pentru broaștele țestoase în luna august. Dincolo de golfurile adăpostite, Zabargad oferă ziduri palpitante (wall diving) și curenți puternici, precum și epava Khanka. Tot aici se mai pot observa rechini cenușii de recif, rechini ciocan și "Diavolul de mar

Insula Shadwan

Shadwan, una dintre cele mai mari insule din Marea Roșie, a fost cândva o bază militară egipteană și a fost ținta unui atac cu elicopterul israelian în 1970. Majoritatea clădirilor au fost demolate, cu excepția farului Shadwan construit în 1889 și până în prezent insula. rămâne pustiu, cu excepția scafandrilor, pescarilor și a altor turiști de pe Riviera Mării Roșii.

Insula Abo Monkar

Abo Monkar este o extensie a insulei Giftun și este considerată una dintre cele mai frumoase insule din Marea Roșie. Insula se află la 45 de kilometri de Hurghada și se poate ajunge ușor cu barca. Este un loc perfect pentru vizitarea obiectivelor turistice, snorkeling și activități de scufundări.

Scufundari cu 123Travel

Omo Gamaar

Unul dintre cele mai frumoase locuri de scufundări din Hurghada este Omo Gamaar. Cu o gamă fantastică de viață marină sub apele albastre cristaline ale Mării Roșii, Omo Gamaar oferă o expoziție subacvatică de o frumusețe naturală superbă, care te face să îți dorești să revii.

Insula Eden

Trăiește momente de neuitat pe una dintre cele mai bune plaje din Hurghada, Insula Eden este destinația perfectă pentru o vacanță de neuitat. Natură și luxul insulei sunt concepute având în vedere confortul dumneavoastră. Frumusețea naturii este în perfectă armonie cu serviciile oferite de restaurantele și barurile de top de pe plajă. Insula Eden este locul perfect de relaxare pentru cupluri, dar și pentru familiile care caută distracție.

URMĂREȘTE-NE:

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

E-mail

 

DESPRE NOI:

Avatar

 

Călătoriile sunt experiențe și trăiri care ne îmbogățesc viața și modul în care privim lumea!

 

Mai mult decat o vacanta!

Din pasiune pentru calatorii echipa 123Travel se implica in alegerea si construirea celei mai bune variante de vacanta pentru tine!

 

Din pasiune pentru oameni echipa 123Travel ofera servicii complete pentru ocazii speciale atat personale cat si corporative!

 

Din dorinta de a se extinde echipa 123Travel ofera consiliere turistica avizat, astfel ca turistii sa revina de fiecare data atunci cand doresc sa calatoareasca!

Cele mai solicitate Destinatii 

Solicita oferta