8 motive

pentru care scufundările sunt mai bune decât celelalte hobby-uri ale tale

 

Imaginați-vă, pentru distracție, că lumea ar trebuit să decidă cel mai fain hobby. Acest hobby trebuie să bifeze căsuțele potrivite și să stea deasupra celorlalte, ca un hobby pe care toată lumea ar trebui să-l ia în considerare. Acest hobby ar fi distractiv, te va învăța lucruri noi, te va duce în locuri noi și te va menține în formă și sănătos, pentru a numi câteva dintre elementele cheie. Pentru a scurta povestea, credem că scufundările reprezintă cel mai bun hobby - și iată de ce.

Probabil vă gândiți că, în calitate de agenți de turism pasionați de scufundări, vom spune mereu că scufundările sunt cele mai bune. Așa că nu ne credeți pe cuvânt de ce scuba diving este cel mai tare hobby. Mai jos veți găși justificarea noastră, a acestei afirmații potențial ciudate și de ce (dacă nu sunteți deja) ar trebui să deveniți un scuba diver certificat.

Scufundari cu 123Travel

1. Scafandrii au acces la o lume nouă

Da, snorkeling-ul vă poate permite să explorați suprafața apei, iar scufundările, în funcție de nivelul de calificare, vă oferă câteva minute de acces la adâncimi suplimentare, dar scuba diving este cu totul altceva. Fie că este vorba despre recife de corali, epave scufundate sau peșteri subacvatice, scuba diving vă oferă acces fizic la medii în care altfel nu le-ați putea ajunge niciodată.

2. Scafandrii învață abilități unice 

Scufundările ca hobby vă învață o serie de abilități, atat unele specifice pentru DIVING cat și multe dintre ele ultizabile in viata de zi cu zi. În timpul cursului dumneavoastră Open Water Diver, veți învăța cum să utilizați un aparat de respirat subacvatic autonom, precum și cum să vă orientați în apă și cum să faceți față unor eventuale evenimente neprevazute.

Scuba Diving

3. Este disponibil în întreaga lume

Dacă doriți, interesul pentru scufundări poate rămâne cu siguranță un efort local. Cu toate acestea, este mai probabil că explorarea lumii subacvatice vă va duce în colțurile îndepărtate ale lumii . Vrei să faci scufundări cu rechini? Vrei să vezi epavele celui de-al Doilea Război Mondial? Recife de corali colorate? Totul este în limitele capacităţilor tale atunci când, cel puţin, devii un Open Water Diver calificat.

4. Scafandrii se bucură de o bunăstare mentală și fizică sporită

Este bine cunoscut faptul că a fi activ este bine pentru corpul și mintea ta. Sufundarile, săritul în apă și inotul subacvatic timp de peste 30 de minute reprezinta o modalitate confortabilă de a fi activ . În plus, intrarea în apă este o modalitate excelentă de a-ti calma mintea și de a uita tot ce se intampla in cotidian, indiferent dacă este vorba de presiunea rețelelor sociale, de o drama familială sau de stresul profesional.

Scufundari cu 123Travel

5. Există o comunitate de oameni care au aceleași idei de întâlnit

Intră în orice comunitate de DIVING sau du-te pe orice barcă de scufundări și există șanse mari să întâlnești pe cineva care se află pe o lungime de unda similară. Comunitatea de scufundări este plină de oameni care iubesc marea, atat deasupra, cat si la adancime 😃, aband astfel posibilitatea ca in timp ce explorezi o superba fauna subacvatica, in timp ce explorezi o lume cu totul nou si speciala, iar, pe lângă abilitățile unice pe care le veți învăța, probabil că veți lega si prietenii unice.

6. Scufundarea poate deveni o carieră

Poate că nu îți dai seama în acel moment, dar momentul în care te înscrii la cursul tău Open Water Diver ar putea fi începutul unei noi cariere. O carieră în industria de DIVING poate varia de la a fi un instructor și a invata noile generații de scufundatori, până la utilizarea abilităților dvs. de DIVING într-o activitate practică, cum ar fi scufundarile tehnice sau restaurarea recifelor de corali.

Scufundari cu 123Travel

7. Poate avea un impact pozitiv asupra lumii

În timp ce participarea la unele dintre cele mai populare hobby-uri poate fi, fără îndoială, distractiv, puține vă permit să aveți un impact pozitiv asupra lumii în același mod în care o fac scufundările. Schimbările climatice, poluarea și pescuitul excesiv sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă oceanele noastre. În calitate de scafandru responsabil, certificat, puteți alege să contribuiți la salvarea oceanului de fiecare dată când pășiți în apă. De la transportul unei pungi pentru gunoiul accidental găsit în timpul scufundărilor până la participarea la evenimente organizate de curățare, există o mulțime de modalități de a asocia DIVING-ul cu acțiunile de mediu.

DIVING cu 123Travel

8. Există o mulțime de moduri de a te bucura de DIVING

În ceea ce privește varietatea de activităților disponibile pasionatului obișnuit, scuba diving este greu de învins. Ca scafandru certificat, vei putea alege unde, când, cum și de ce vrei să faci scufundări. Te-ai plictisit de scufundări în apă tropicală? Înscrie-te la Cursul de specialitate Ice Diver . Te simți prea familiarizat cu locurile tale locale de scufundări ? Sari într-un avion și mergi în aproape orice colț al globului, vei gasi Diveri cu care sa iti impartasesti pasiunea. Te-ai săturat de viața marină mică, macro? În schimb , planificați o călătorie în căutarea celor mai bune creaturi pelagice din lume .

URMĂREȘTE-NE:

Instagram

Facebook

Youtube

LinkedIn

E-mail

 

DESPRE NOI:

Avatar

 

Călătoriile sunt experiențe și trăiri care ne îmbogățesc viața și modul în care privim lumea!

 

Mai mult decat o vacanta!

Din pasiune pentru calatorii echipa 123Travel se implica in alegerea si construirea celei mai bune variante de vacanta pentru tine!

 

Din pasiune pentru oameni echipa 123Travel ofera servicii complete pentru ocazii speciale atat personale cat si corporative!

 

Din dorinta de a se extinde echipa 123Travel ofera consiliere turistica avizat, astfel ca turistii sa revina de fiecare data atunci cand doresc sa calatoareasca!

Cele mai solicitate Destinatii 

Solicita oferta