Turcia
Descriere Turcia
Turcia este poate cea mai atractiva destinatie pentru turistii din tara noastra. Gratie lipsei ploii in timpul verii care ofera zile cu mult soare si cu cer neacoperit, ofertele litoral Turcia sunt in topul cererilor pentru turistii din tara noastra. Locuri de cazare de la 3*** la 5*****, marea lor majoritate de tip cu servicii AI (all inclusive), locurile incarcate de istorie si de obiective turistice si mai ales raportul pret/calitate excelent, atrag in fiecare an turistii pe litoralul din Turcia.
Cel mai cautate locuri la mare in Turcia sunt cele de la Marea Mediterana,care se numeste si Coasta de Turcoaz si are peste 1600 km de plaje minunate si localitati vechi care incanta turisti prin diferite obiective arhaice.
Kusadasi, Bodrum, Marmaris, Antalya, Belek, Side,Kemer, Alanya, Lara-Kundu, sunt cele mai cautate dintre statiunile din aceasta zona, care se gasesc in lista ofertelor litoral Turcia mai ales datorita vremii calduroase, si a perisajelor speciale cu masivul Taurus care porneste direct din apa oferind pe alocuri privelisti de basm.Puteti merge in statiunile de pe litoralul turcesc fie cu autoturismul personal fie cu avionul. Daca mergeti cu copiii, este indicat sa luati un charter pentru a feri copii de oboseala care apare odata cu drumul destul de indelungat.
In perioada estivala agentia de turism 123Travel va pune la dispozitie oferte charter sau individual cat se poate de atractive.
In cazul sejurului individual,la mijlocul drumului spre litoralul de la Marea Mediterana puteti opri cateva zile la Istambul pentru a vedea nenumaratele obiective turistice precum: renumitul bazar, Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, plimbarea cu vaporul pe Bosfor. In plus puteti trece cu bacul stramtoarea Dardanele si puteti face o vizita catre locurile antice Canakkale si Troia, precum si celebrul templu al Artemisei din Efes. Daca va permiteti mai mult timp, ocoloti cativa km si vedeti Pamukkale considerata ca unul dintre cele mai romantice locuri cu o perspectiva splendida, care dezvaluie si cunoscutele bai de calcar.
In hotelurile de pe litoralul turcesc, ti se ofera ce e mai bun, de la mancare, bautura, la petreceri pana seara tarziu. Acestea sunt motivele tot mai multi turisti din tara noastra pleaca in vara pe litoralul turcesc.

Oferte Turcia

list list pagina 1/30
list list pagina 1/30
Cautare rapida
Tara:
Tip:
Pret:
Sortare dupa:

Confort:
Pret:
Filtreaza ofertele
Transport:
Confort:Destinatie:Plecare:


Tip de masa:Pret: