Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 43

ISTANBUL - orasul celor doua continente-

  • Tarif: 268 euro/pachet

 

     Istanbul - cunoscut ca si capitala capitalelor, este singurul oras din lume care se rasfrange pe doua continente si care a fost capitala de-a lungul a doua imperii consecutive: cel Crestin Bizantin si cel Otoman Islamic. Frumusetea orasului sta in modul in care imbina opusurile: vechi si modern, religios si secular, Asia si Europa, mistic si pamantesc.

Fiind capitala a doua imperii total diferite peste 2000 de ani, in Istanbul exista multe situri istorice. Istoria diversa este reflectata de vechile biserici, moschee, palate, muzee si bazaruri. Zonele comerciale prospere de la Taksim si Nisantasi (cele mai mari mall-uri din lume) zumzaie de viata si distractii. Frumusetea sclipitoare a Bosforului, Insulelor Printese si a parcurilor aduc putina liniste si pace in metropola aglomerata Istanbul.
Istanbul este un centru national de arta si cultura. Divertismentul de noapte este bogat in Istanbul. Cluburile de noapte ofera distractii pe durata cinei, de la cantece turcesti pana la dansuri orientale din buric. In plus, exista discoteci moderne (vedeti cele de pe malul Bosforului), cabarete si cluburi de jazz in districtul Taksim-Harbiye. In districtul Sultanahmet exista un numar de restaurante in cladiri otomane si bizantine restaurate, oferind un decor unic pentru o seara in oras. 
Un alt district atractiv in Istanbul este Kumkapi, cu tavernele, barurile si restaurantele sale. Oamenii se intalnesc de ani de zile in districtul Beyoglu la Cicek Pasaji pentru a savura impreuna "raki" si specialitati din fructe de mare. Aproape de Cicek Pasaji este si strada ingusta Nevizade, cel mai bun loc din Istanbul unde puteti servi specialitati turcesti si "raki", bautura alcoolica specific turceasca. Pe malul Bosforului, Ortaköy este centrul vietii nocturne din Istanbul, cu cluburi de jazz, restaurante cu preparate marine si baruri. De-a lungul tarmului sunt restaurantede prima clasa, cu vedere spre Bosfor. Alte districte interesante inIstanbulsunt HaydarpasaUskudar, Eyup, GalataPerapalas, Eminönü.

275 euro/persoana /pachet

 

Servicii incluse in pretul ofertei:

  • Zbor direct Bucuresti – Istanbul si retur compania de linie
  • Taxele de aeroport 
  • 3 nopti cazare la Hotel 3* in zona Sultanahmet , Laleli sau Kumkapi
  • Mic dejun

 

 Conditii City Break:

  • datele de plecare sunt in fiecare zi de joi cu retur in fiecare zi de duminica in lunile martie 2013 – noiembrie 2013
  • tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare
  • la cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana
  • la cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie aeriana, etc

Oferta Personalizata

Pentru a obtine o cotatie tarifara optima va rugam sa completati cat mai multe detalii in formularul de mai jos.

parteneri

Contact

+40-268-338-940
+40-723-479-815
+40-766-770-686
+40-742-472-153
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
You are here: HomeCity BreakISTANBUL - orasul celor doua continente-
Scroll to Top